E⚡️Shock logo

Alle artikelen

Retourneren en garanties

Ik heb een Fysiek product gekocht bij E-Shock, hoe kan ik het retourneren of ruilen?

- Om een fysiek product te retourneren of te ruilen, heeft u een Return Material Authorization-nummer (RMA #) nodig. - Fysieke producten die op maat werden gemaakt (kabel op lengte,...) kunnen nooit geretourneerd worden.Een RMA # is verplicht om een

Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?

Terugbetalingen worden meestal binnen 5-15 werkdagen verwerkt nadat we het product of de vernietigingsbrief hebben ontvangen. De betaling wordt verzonden met dezelfde betaalmethode die is gebruikt voor de aankoop (creditcard, bankoverschrijving).