E⚡️Shock logo

Alle artikelen

Ik heb een Fysiek product gekocht bij E-Shock, hoe kan ik het retourneren of ruilen?Bijgewerkt a year ago

- Om een fysiek product te retourneren of te ruilen, heeft u een Return Material Authorization-nummer (RMA #) nodig.

- Fysieke producten die op maat werden gemaakt (kabel op lengte,...) kunnen nooit geretourneerd worden.

Een RMA # is verplicht om een omruiling of terugbetaling te krijgen. Met het RMA-nummer kan E-Shock uw aanvraag zo snel mogelijk registreren en verwerken.
U moet binnen 30 dagen na aankoop zijn om een RMA te krijgen of binnen 2 jaar na aankoop voor een omruiling van een defect product.