E⚡️Shock logo

Alle artikelen

Welke betaalmethoden ondersteunen jullieBijgewerkt a year ago

Veilige betaalmogelijkheden

Bij aankopen in onze online shop worden alle uitgewisselde gegevens verzonden via een beveiligde verbinding. Alle gegevens die u invoert, worden gecodeerd met behulp van het SSL-protocol, waardoor ze worden beschermd tegen openbaarmaking aan derden.
Het hangslot rechtsonder (Internet Explorer), linkerbovenhoek (Firefox) van uw browser geeft aan dat SSL-codering is geactiveerd. U kunt ook zien dat de pagina beveiligd is als de URL die in de adresbalk wordt weergegeven, begint met "https:".

Creditcard Online: Ons beveiligde online betalingssysteem van derden, accepteert alle grote internationale creditcards: Visa, Mastercard, American Express.

Debetkaart online: Ons beveiligde online betalingssysteem van derden, accepteert de volgende debetkaarten: Maestro, Bancontact.

Overschrijving (overboeking) : U ontvangt de betalingsgegevens E-Shock-bankgegevens, IBAN, BIC) aan het einde van het bestelproces.
Zodra de betaling is bevestigd (2-4 dagen) wordt het product naar je opgestuurd.